Alla inlägg den 19 mars 2009

Av Victoria - 19 mars 2009 09:46

Ett underbart väder i dag också, men vad smutsiga fönstren är!!!!!!

Nu när solen skiner syns det ju, suck!

Jag njuter av solen och skall sitta ute en stund om jag hinner. Måste städa finrummet i dag, vi får sonenes blivande svärföräldrar på besök på lördag och då skall vi sitta där inne. Skall ju inte skrämma bort dom med våra dammråttor i alla fall. 

Där är inte smutsigt egentligen utan behöver bara snyggas till och dammas och dammsugas. 

Sedan måste jag gå runt huset och titta till fönstren, katterna sitter i bland på fönsterbläcket och trycker sina snoriga nosar mot fönstren vilket gör att det är ett band av nosavtryck på rutorna. 

Tvättskåpet tomt i går kväll, men i dag är det en ny hög där igen.

Maria skrev något om att det i bland bara är en av ett par strumpor i tvätten. Ja det fenomenet hade jag också förr i världen. Numera är det lite bättre, men vad det beror på vet jag inte. Om det är så att vissa tvättmaskiner äter strumpor eller att strumporna tröttnar på varandra så att den ena rymmer. Min älskade sambo som själv skött tvätten i många år kom på en bra idé, när han tar av sig sina strumpor sätter han liksom i hop dom så dom inte kan rymma från varandra. Jag har börjat göra lika dant och det funkar. 

När mina barn bodde hemma köpte jag vita strumpor till yngste sonen och svarta till den äldste och då alltid likadana så dom inte skulle stå där med en udda strumpa. Det konstiga var att köpte man 10 par lika dana vita frottesockar så kunde man ge sig katten på att efter ett antal tvättar så hade man 20 st sockar som alla såg olika ut. Dom ändade färg eller form så dom var alla olika i alla fall. 

Nä nu skall jag gå ut o dricka kaffe och ta en knäcke macka med kaviar på. Svennes kaviar blir det i dag. 

Inte SVENNES kaviar nu utan märket Svennes. 

Ha en bra dag allihopa och kram på er

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards