Alla inlägg den 2 april 2009

Av Victoria - 2 april 2009 19:25

Nu har det hittats glas i kyckling, oxpytt och i dag hörde jag om att man hittat glasbit i falukorv. Detta är alldeles för stort för att en enda person skall kunna hinna med detta själv. Det måste vara en organiserad liga, kanske är det veganer som är i farten. Då menar jag inte vanliga snälla veganer som värnar om allt liv på jorden utan en liten kriminell grupp som inte tänker på vilka som skadar och dödar bara dom får protestera.

 tänk om ett litet barn fått i sig en glasbit som sedan skurit sönder strupen och eller tarmarna i den lilla sköra barnakroppen? Eller en gammal skör människa som inte tål så mycket?  Eller kanske en blödarsjuk person?

Eller är det så att dom militanta veganerna bara vill att det skall finnas djur på vår planet? Väck med människorna, om dom stryker med på kuppen gör inget bara kycklingar och grisar och kor få leva. har ni veganer tänkt på vilka som skall gem dessa mat och sköta om dom om vi utrotas? 

Jag håller med er om att djurhålliningen inte är den bästa, att många djur plågas svårt på väg till slakt och att kyckligar o grisar bårde få åtminstone en sommar ute i naturen. En gris ser oftast inte solen eller får böka i jorden innan den slaktas. Det är fruktansvärt, dom är ju levande varelser dom med. 

Dom skall ju få leva ett normalt liv den lilla tid dom får leva. har sett grisar i stora stallar, dom ser inte glada ut. Suggorna stod uppbundna och en galt sprang runt och gjorde vad den skulle. På många andra stallar används insimination i stället, det är lika dumt det. Suggorna är alltså bara till för att föda mat åt oss. 

dessutom vet vi att fläskkött inte är så nyttigt, vi borde äta mera fisk i stället. 

Ett tag sa man i reklamen att "kyckling är den rena maten" Jo visst, fullproppad med atibiotika och tillväxtmedel av nåt slag. Man stoppar i djuren benmjö har jag läst nånstans, vad är det mjölet från för slags ben?

Vad har det djuret fötts upp på? 

Vad är det vi äter egentligen? 

Nä får nog sluta tänka på detta, ingen ide att bli vegan heller för frukt och grönsaker är besprutade med allt möjligt och sedan kan det vara genmanipulerat också.



Ovido - Quiz & Flashcards